Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Kermeste öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan yiyecek ve el emeği ürünler satışa sunuldu. Elde edilecek gelirlerin tamamının Gazze’ye yardım amacıyla kullanılacağı belirtildi. Dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendiren etkinlikte öğrenciler, küçük yaşta yardımlaşmanın önemini öğrenirken, öğretmenler de bu tür etkinliklerin hem toplumsal duyarlılığı artırdığını hem de öğrencilerde empati duygusunu geliştirdiğini ifade etti.
Kermese katılarak destek veren Kırıkkale İHH Başkanı Fatih Genç, organizasyonda emeği geçen okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti. Genç, “Gazze halkının yaşadığı sıkıntılara sessiz kalmayan bu güzel etkinlik, gençlerimizin ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor. Bu tür faaliyetler umut ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiriyor.” dedi. Etkinlik sonunda öğrenciler, Gazze’deki çocuklar için yazdıkları barış temalı mesajları paylaşarak, dünyada savaşların değil sevginin ve dayanışmanın kazanması temennisinde bulundular.
Kırıkkale’de tapu sahiplerine kritik uyarı
Sağlık-Sen’den anlamlı ziyaret
Pehlivanlı’dan Çelebi süt tesisine ziyaret
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171